Tinkerclub maakt eigen nummers in de stijl van Crowded House, Radiohead en soms The Beatles. Zij sleutelen heel lang aan hun songs tot het helemaal is wat ze willen. Tinkeren is sleutelen. Zo leren we de zieleroerselen kennen van Marijn (zang en gitaar), Ivo (bas), Thomas (drums) en Douwe (toetsen). Allen zijn afkomstig uit Beek en Nijmegen, dus het wordt een lokaal feestje.

‘Mijn passie voor muziek kent nauwelijks grenzen en ik geef me er zoveel mogelijk aan over’. Dat schrijft de ook uit Beek afkomstige singer songwriter René Creemers. Zichzelf begeleidend op zijn warm klinkende  akoestische gitaar zingt hij naast eigen werk ook covers van muzikale inspiratiebronnen als Eddy Vedder (Pearl Jam), Jake Bugg, John Lennon en Paul Simon.

Dit wordt een middag voor de echte muziekliefhebber. Tweemaal enthousiaste lokale talenten die met overgave eigen muziek ten gehore brengen in Muziekcafé Beek, een middag die de oren niet test of teistert maar streelt. Kom met ons genieten!