Op vrijdag 3 november speelt de coverband Monkey Business in het Muziekcafé van het Kulturhus Beek. De band speelt pop&rock classics uit de vorige eeuw (Stones, Eagles, Pink Floyd) en deze eeuw (Snow Patrol, Amy Winehouse, Chris Stapleton). De band speelt op Nederlandse podia en heeft ook al een vijfde tour door Engeland achter de rug. Kroegen en zalen gaan steevast uit hun dak door het enthousiasme, het strakke spel en de meerstemmige zang. Stevige muziek om weer eens ouderwets op te swingen!

Monkey Business bestaat uit Sophia van Dommelen (zang), Emile Thewissen (bas), Richard Publichuisen (drums), Peter Stapel en Han Geurts (gitaar en zang).

Vrijdag 3 november, Kulturhus Beek, entree 6 euro aan de deur (5 euro in voorverkoop stuur een Whatsapp aan Hans van Dijck: 0611004305).

Zaal open vanaf 20.00 uur, optreden start 21.00 uur.