Wie anders dan Marieke van Ruitenbeek zou het nieuwe kalenderjaar van Muziekcafé Beek moeten openen? Ons lokale talent komt met de vaste ondersteuning van Gerard de Boer (saxofoon) en Ted Maas (trompet) een mooie mix ten gehore brengen van eigen Nederlandstalige nummers en toegankelijke pop en jazzy songs. Met haar warme, zuivere stem weet ze iedereen te raken. We kunnen rustig stellen dat ze de kwaliteiten heeft om Nederland een keer te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival en dat ze daar dan hoge ogen gaat gooien! Maar voorlopig hebben we haar nog in en voor de regio. Met Gerard en Ted als ervaren begeleiders kunnen we genieten van generatie-overstijgende muziek. Kortom, een niet te missen start van het nieuwe muziekjaar!

Zondag 14 januari 15.00 – 17.00 uur Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6 Beek

Entree gratis, fooienhoed op het podium