Op zondag 18 februari presenteren wij in Muziekcafé Beek met trots het muzikale trio Taste of Ruby, met een programma van smooth jazz en soft pop. Zangeres Gaby Haerkens, gitarist René Bogers en bassist Nels Busch vormen een muzikale drie-eenheid van hoog niveau, die liefde voor muziek uitstralen. Hun repertoire is jazzy en bevat nummers van onder meer Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Van elk nummer maken ze een verhaal, dat puur en eerlijk wordt vertolkt en gedeeld met het publiek. Nels was bassist bij Frank Boeijen, René was muziekdocent en Gaby begon als actrice maar ontwikkelde zich tot allround zangeres. Wilt u een voorproefje, kijk dan op http://www.tasteofruby.nl. Maar voor de echte taste komt u natuurlijk naar het sfeervolle Muziekcafé Beek op zondagmiddag (15.00-17.00 uur)

Gratis entree (fooienhoed op het podium)